smartlogo.ok

Happy Caps - Trip E

Happy Caps - Trip E
9.95
InStock
Aantal
Psychedelic en Mystic De meest psychedelische onder de Happy Caps. De Trip-E caps verruimen je bewustzijn en voeren je mee op een mystieke, meditatieve reis. De formule bevat guarana en Hawaiian Baby Woodrose. Dit laatste is een natuurlijke tryptamine dat intense, visuele hallucinaties geeft, gevolgd door een heerlijk relaxt gevoel.Trip-E zorgt voor een visuele ontdekkingsreis waarin je tot nieuwe inzichten komt en een sterk gevoel van eenheid met het universum ervaart. Verken met Trip-E het oneindige van je eigen geest.Trip-E past perfect in een rustige setting, zodat niets je kan afleiden van de intense ervaring. De effecten per capsule zijn zwaarder dan van de andere Happy Caps. Dosering wordt aangeraden op 1 capsule voor minder ervaren of gevoelige gebruikers.
Samenstelling per 1 capsule: Hawaiian Baby Woodrose 275 mg, guarana 25 mgIngrediënten: Hawaiian Baby Woodrose, guarana, magnesiumstearaat, calcium dioxide, hydroxypropylmetylcellulose (vegacapsule)
Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN