smartlogo.ok

Mazatapec - All in one Growkit

Mazatapec - All in one Growkit
34.50
InStock
Aantal
De Mazatapec is een Mexicaanse Growkit. Voor de gene die houd van een spirituele trip, dit is de paddenstoel voor jou! Met deze paddenstoel maak je een onvergetelijke spirituele en visuele reis.De All-in-one GrowKit bevat alles, wat je nodig hebt om je eigen Magic Mushrooms te laten groeien. Zo kun je zelf de oude vertrouwde kwaliteit van de Mcsmart Magic Mushrooms kweken.
Alleen water toevoegen en de instructies volgen. De All-in-one GrowKit bevat naast de GrowKit, een groeizak met luchtfilters en 2 paperclips.De GrowKit is verkrijgbaar in 1200cc. Met de 1200cc kweek je gemiddeld een totale hoeveelheid van 400 
Gemiddeld zijn er per GrowKit drie vluchten mogelijk. Daarbij geldt dat de eerste vlucht meestal de grootste opbrengst levert.
Gekoeld is de GrowKit zo’n 6 maanden houdbaar. Buiten de koeling is de GrowKit beperkt houdbaar.Enjoy growing your own Magic Mushrooms!Met de All-in-one Growkit kun je thuis je eigen Magic Mushrooms kweken. Beleef een fantastische en unieke trip. Hieronder vind je de growinstructies in 10 gemakkelijke stappen.Stap 1Was je handen grondig en maak de buitenkant van de GrowKit schoon met een schone, natte doek. Verwijder de deksel, maar bewaar deze voor stap 3.Stap 2Maak met een schone vork wat gaatjes in de toplaag. Verdeel de gaatjes regelmatig over de GrowKit (6 tot 8 rijen gaatjes is genoeg). Hierdoor kan de substantie het water beter absorberen.Stap 3Vul de GrowKit met lauw water (20ºC) tot aan de rand. Plaats de deksel terug en laat de GrowKit één uur weken.Stap 4Na het weken haal je de deksel van de GrowKit en giet je voorzichtig het overtollige water weg. Laat de GrowKit 5 a 10 seconde uitlekken.Stap 5Voeg lauw water (20ºC) toe aan de groeizak.
  • Voor de 2100cc GrowKit: 2 kopjes (0,5 liter)
Plaats de GrowKit in de groeizak. Zorg dat het water niet over de rand van de GrowKit komt.Stap 6Sluit de groeizak door een omslag te maken aan de bovenzijde en deze vast te zetten met twee paperclips (onderdeel van het GrowKit-pakket).Stap 7Zet de GrowKit op een plek buiten direct zonlicht. Zet de growkit niet onder een lamp en niet op of dichtbij een verwarmings- of hittebron. De ideale temperatuur is tussen de 20 en 25ºC. Wees er zeker van dat de temperatuur niet boven de 35ºC uitkomt. Te hoge temperaturen zorgen ervoor dat de paddenstoel niet overleeft.Stap 8Open dagelijks de groeizak voor verse lucht en bevochtig de GrowKit dagelijks met een plantenspuit. 1-2 keer benevelen is voldoende. Dit is ook belangrijk na de oogst.Stap 9Na ongeveer 2-3 weken zijn de eerste paddenstoelen zichtbaar (pinheads). Dit kan echter ook langer duren. Wees geduldig.Stap 10De paddenstoelen moeten geoogst worden vlak voordat het vliesje onder de hoed los begint te komen. De oogst: pak de steel voorzichtig vast, draai de steel rustig links- en rechtsom en trek hem dan rustig omhoog om de paddenstoel er zo compleet mogelijk uit te trekken. Op deze manier is het mogelijk dat er weer nieuwe paddenstoelen gaan groeien.ENJOY!Nieuwe oogstNa de oogst de oppervlakte van de GrowKit schoonmaken en de oude en dode paddenstoelen verwijderen, zodat nieuwe paddenstoelen de mogelijkheid hebben om te groeien. Zet de GrowKit voor het beste resultaat een nacht in de koelkast. Let op! Niet kouder dan 2ºC.Dan vanaf stap 5 opnieuw beginnen voor een volgende oogst. Let op! De eerste keer extra goed de toplaag besproeien.TipsIdeale klimaat is 22ºC.
Zet als de pinheads opkomen, de GrowKit één nacht op een koele plek, bijvoorbeeld in de schuur. De temperatuurdaling zorgt ervoor dat de paddenstoelen het idee krijgen de herfst in aantocht is. Hierdoor zullen ze extra paddenstoelen vormen met als resultaat een snellere oogst en hogere opbrengst.
Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN